Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

Otai STOP ANIMATION

Ni antara iklan yang best...bagi akula..sebabnya?. 3 ninja yang dia lawan bukan manusia sebenar. Hasil kerja Patrick Boivin, kira otai dalam stop motion animation. Antara hasil kerjanya yang terkenal...

Snorkelboard ganti Snorkeling

Snorkelingmenjadi lebih mudah bagimereka yangmempunyai masalah jangkitantelinga atau takutkan kepala masuk ke air...memperkenalkanSnorkelboard. 

Sebuah papan luncur dengan cermin terus pandang ke dasar...sesuai bagi mereka yangingin tahu apa di bawahair dan inilah sebabnya Snorkelboarddicipta. Ianya mampu mengapungkan, stabil dan anda boleh meluncurdengan mendayung. Okla tu.


Evolusi Basikal

Hasil animasi dari Visual Artwork, evolusibasikal dalam90 saat. Sapa sangka basikal pun lalui revolusi bentuk yang lama.

PRAY 4 MH370

Seperti yang telah sedia maklum...bersamala kita sedekah Al-Fatihah pada mereka yang terlibat. Hentikanla sebarang spekulasi dan laporan2 tak pasti. Semoga dipermudahkan urusan pencarian.
KEEP ON PRAYING 4 MH370

IRON MAN untuk anak

Chu Huang, seorang doktor dan bapa dari wilayah Zhejiang di China, telah membuat suit Iron Man untuk anaknya sempena hari lahirnya.
Sebagai doktor yang sering yang sibuk dan jarang menghabiskan masa dengan anaknya, namun beliau tahu bahawa anaknya sukakan watak fiksyen dan telah mengambil cuti untuk membuatnya. Dengan sedikit bantuan berdasarkan dari forum dalam talian beliau menggunakan kepingan plastik EVA untuk membuatnya dan disembur cat emas. Bendera China dicetak di dada ketika simbol yin terletak di tapak tangan guaman itu .
Ia mungkin mengambil masa yang lama agar anaknya boleh memakai suit IRON MANnyatetpi apa yang penting ikatan cinta telah mengukuhkan antara bapa dan anak.

Anda sanggup lakukan sesuatu untuk orang tersayang?



SUMBER:www.en.rocketnews24.com

PENDEK DAN SERAM

AMARAN:Jikaanda takutgelap, seeloknya skip saja..jangan tengok.

Lights Out salah satu filempendek seramberdurasi tigaminit... yang akan buat andabiarkan lampu menyalasepanjang malam...tu yang jadi kat aku..hihihi