Thursday, 10 July 2014

7 sebab untuk kerap bersengama


Bai yang baru kahwin, belum kahwin atau macam dah kahwin, seks bukanla sekadar aktiviti yang menyeronokkan tetapi telah dibuktikan memberi faedah kepada kesihatan.

Menurut kajian, selain  menjadikan tekanan darah anda rendah yang akan menghindarkan risiko penyakit jantung...ia juga akan menghasilkan kortisol, yang membantu mengurangkan tekanan dan menenangkan fikiran anda.

Selain tu tak perlu ke gym kerana dengan purata lebih daripada 100 kalori dibakar setiap sesi, so yang kurang tu boroi la jadinya ye...hihihi.


Apapun2 pastikan ianya halal ye...niat tak menghalalkan perbuatan.

Obesiti World Cup


Sedia maklum Brazil dah jadi sambal, well this is football. Dah sah2 German terkenal dalam bidang kejuruteraan so tak heranla team diorang pun sama...boleh camtu?. Apapun lantakla, cuma nak kongsi illustrasi dari Colombia Fulvio Obregon telah membayangkan Piala Dunia dengan pemainnya berat badan berlebihan.

Camne rupanya pemain biasa dengan otot digambarkan sebagai rendah dengan membonjol perut dan dagu berganda.

Yang sokmo dibaca