Opis balkoni

Sudah jemu dengan suasana kerja yang sama dan biasa2 je...kini anda mampu beroperasi di luar suasana rumah anda.

Hasil inspirasi pereka dari Berlin, Michael Hilgers telah mencipta satu aksesori untuk memberi anda satu suasana kerja berbeza dari biasa. 'BalKonzept' ialah meja balkoni yang diperbuat dari bahan kitar semula 'polisterin' tahan lasak cuaca...kiranya hujan, ribut, banjir takda hal. Direka agar bergantung harap sepenuhnya pada pemegang di balkoni rumah untuk menyediakan satu permukaan terbuka dan rata untuk makan, membaca ataupun bekerja.

Apabila tidak digunakan, ia boleh menjadi dulang, rak letak pokok tapi bukan tempat duduk. Bagi yang takda balkoni...tangga pun tanggala.



Link balkonzept.de

Comments

Azlan Strider said…
konsep yang menarik tapi aku tak sesuai nak buat keje kat tight space macam tu sebab aku jenis suka ruang yang luas utk keje..tapi klu nak update blog mcam tu stylo gak laa kan..hehehe

Regards,
-Strider-
Hayati Harun said…
cantik tmpt keje dia...
tiga minit said…
ok ni sesekali lepak layan menarik gak

Popular Posts