Dkna Abza



Nama sama padan dengan wajahnya yang lembut je...di jadikan plak nama blog...mudah, simple dan senang nak ingat. Dkna Abza salah satu blog yang aku follow...takla hardcore sangat tapi adala terjah tengok2 dari sesetengah orang yang join tapi buat dek je.

Secara umumnya blog yang open...tak terhad pada hal2 wanita je...kira lelaki boleh layan gak. Jadi sesapa yang sudi blehla terjah tengok...bukan nak promote (bukan iklan berbayar pun) cuma nak kasi up blog2 yang aku rasa ok untuk di ikut.

Comments

Dkna Abza said…
TQVM tigaminit...review blog dkna :)
Kak Mahh said…
Tahniah buat kedua blogger...(yang direview dan tuan blog ini)

Popular Posts