Harga Siti RM2k?

Aku ni antara jutaan manusia yang biasa membeli secara online...tengah2 usha barang terjumpa iklan ni.

Apa yang menariknya?...baca dulu iklan dia.

HELLO GUYS, YES I AM BACK!

DI SINI SAYA NAK JUAL TIN PEPSI SITI NURHALIZA (SEKITAR TAHUN 2000)

VERY VERY RARE DI DUNIA! MASIH ADA AIR DI DALAMNYA.

ADA PIC DATUK SITI MASA MUDA REMAJA

SILA KOL ATAU SMS SAYA

SERIUS BUYER ONLY!

Ayat pertama tu yang buat aku tertarik...jadi sedikit kaji selidik dibuat, cari sana sini jumpa dan cubala call (dah macam edisi terjah je)...ternyata mamat ni pernah muncul dulu tapi dengan nama lain. Syabasla di ucapkan saudara Ikhwan Abdul Malik@Wan Jack tak kenal jemu..


Hinggakan keluar kat banyak ruangan maya macam ohbulan, beautifulnara dan beberapa blog lagi. Dah macam hot topik plak...bila dah jadi topik macam2la komen, dari yang kelakar sampai menghina..tak kurang juga membina.

Macam2 orang ni...bagi aku sendiri apala salahnya dia jual, bukan DVD haram pun... tujuannya untuk para peminat tegar kaw2 Siti...yang biasa2 tu duduk diam jela. Cuma kat Malaysia ni kureng kot gologan macam tu...ada tu ada, tapi kurengla jumlahnya...lagi pun harga tak ingat mahal untuk sebijik tin but like my friend always said  "wa kipas-susah-nak-mati takda hal la"...

SUMBER: www.mudah.my

Comments

PORUMAN said…
mmg susah la org skrg ni... org nk maju pn payah.
Pizli Mat Wazip said…
Dia ingat tin tu buat dari emas ke? Hahahahah. Mahal gila.
Azza Azman said…
amboi mahalnya.....
tiga minit said…
mungkin yang minat mengumpul, wang bukan masalah rasanya..
tiga minit said…
Ada campuran emas bro...nilai tin tu dimata pengumpul...entahla tak fahm minat masing2...lantakkan
tiga minit said…
Cik PORUMAN rasanya fahaman saya bagi mereka tu berasakan rugi buang duit beli benda mahal yang takda fungsi...susah dapat duit tapi bagi yang minat, duit tu benda kecik je...pendapat masing2..bagi saya duit sendiri pandai2 la guna..
Anonymous said…
Thats good, your blog is cool, i like it. Thanks for the efforts my friend.
tiga minit said…
Thanks...to visit the blog again..

Popular Posts