BEBAS

Salam sejahtera semua...selamat datang di ucap jika pertama kali...buat yang dah 'regular'terima kasih kembali ziarah. Takda apa sangat blog ni...biasa2 je, tak segah blog2 hebat di yang sedia ada. Teringat 8 bulan sebelum...nak dapat pageview lebih 50 pun payah...tapi kini alhamdulilah...berlipat2 tiap2 hari.

Sesungguhnya saya tak dapat merasa ni semua kalau takda orang di sebalik tabir...sapa mereka?...anda2 yang tengah baca nila...TERIMA KASIH sangat...tanpa anda siapala saya.

BEBAS

Ni salah seorang di balik tabir...bro terimas dari saya. Blognya simple je...sweet...tak diberatkan dengan benda bukan2...berkisar sekitar kehidupan harian ataupun perkara2 apa yang dia nak sampaikan...dalam ertikata lain BEBAS tapi santai.

Tak perlu nak memomokkan blog dengan isu bukan2...sapa minat boleh baca bagi komen...cukup mudah. Kadang kala secara teratur pendapat disuarakan...'i like'. Bukanla ni nak membodek, kipas jauh sekali...sekadar pendapat dari perspektif bacaan saya...lain dulang lain kaki...lain orang lain hati.

Comments

Pizli Mat Wazip said…
Wow, terima kasih banyak ye. Hehe. Blog 3minit ni saya dengan wife selalu masuk tapi nak komen tu payah sikit sebab kena letak word verification. Hehehe..
tiga minit said…
sama2..kita sesama support...cadang nak review semua blog2 yang ok buat kongsi sesama..ada contoh bg info...memula ni dulu promote kekwn
Azlan Strider said…
aku pun 1st time datang sini...actually aku oun dah jarang blog skunk nie..but bleh aku bg satu cadangan x??hehehe..aku cadangkan supaya ko remoce captcha dah set comment ko kepada pop upsince komen ko perlu ade approval dan memudahkan orang utk komen..hehe..

anyway its up to u sebab ini pun blog ko..hehehe..

Regards,
-Strider-
tiga minit said…
terima kasih sudi jengok...ooo yeke..tak tau plak...heheh..x pernah komen sendiri tak tau pun..byk benda tak tau lg ni..xpa plan2 belajar..tq

Popular Posts