USB berskrin

Kadang2 sesuatu inovasi produk baru melakukan kerja harian datang dalam bentuk lama. Seperti USB, kita kerna cucuk dan 'drag' file darinya ke PC...namun dengan USB berskrin ni tak payah. hanya cucuk dan pilih fail nak di 'tranfer'kan dan drag je.

Mudahkan tapi dari PC ke USB camne plak...lupa nak fikirla tu.


SUMBER: www.bitrebels.com

Comments

Drexar21 said…
Ok kalau ada benda ni memang sangat cool. Tak perlu nak bawa PC ke mana-mana semata-mata nak transfer file kepada rakan :D.. Sesuai untuk mereka yang masih menggunakan dekstop.

Popular Posts