Salam semua..ok tak?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Dah sebulan tak update blog...dah mula naik sawang rasanya. Dah tak update ni, statistik pun mula berkurengla. First of all amacam layout baru ok tak?...nak lebih rilex sesuai dengan tema 3MINIT.

Header lama..say no more
Takda apa sangat cuma agak sibuk kebelakangan ni dengan kerja, lepas tu  pergi bercuti plak..balik cuti rasa segar sikit kepala, tu dapat idea nak buat blog revamp. Layout baru sebagai permulaan...ada lagi yang baru akan mendatang...insyallah.

Pada pembaca setia Encik Ikhwan..terima kasihla asyik tanya bila nak update...terharu memula tapi lelama naik berbulu...hihihi gurau. Buat Encik Khusairi terima kasih sudi tolong revamp. Walaupun belum secara total siap tapi okla ni...good job (payment buat2 lupa ye).

Pada mereka2 yang silent & tegar reader blog 3MINIT, terima kasih sesangat sokongan diberi...anda tau sapa anda kan. Tanpa 3MINIT sapa anda (poyos sangat). Apa2 pun stay tune for up coming info...terima kasih sekali lagi.

Comments

Popular Posts