Plaster luka halimunan

Plaster luka biasa kita gunakan ketika luka tapi ada jugak yang nak cover apa yang tak patut...tak faham takpa. Adakala plaster2 ni bila kena air mula jadi semacam tak melekat la kemudian kotor...nak pakai pun segan.

 Mungkin disebabkan tu Xue Xing Wu, Zi Yu Li, Yue Hua Zhu dan Zhi Qiang Wang dibawah tunjuk ajar cikgu mereka Xiang Long Pan telah mereka plaster yang boleh 'blend; dengan kulit kita...seolah2 kita tak pakai pun plaster.

Cuma takut lupa nak buka je dah tak perasan kan.





Link iF Design Talents

Comments

Farizzuan said…
mne nak dpt bende nie??
tiga minit said…
buat masa ni masih rekaan konsep...kalau ada pun jual mungkin dlsecara online...payah nak hrp produk mcm ni masuk negara kita

Popular Posts