Jam loceng betul ke bohong?

Bagi mereka yang ada masalah bangun pagi jam loceng memang untuk anda. Hasil rekaan Sankalp Sinha dari India yang mana jamnya akan menghasilkan kejutan elektrik untuk bangunkan anda. Dah macam game show betul ke bohong tapi ni benar2 kejadian.

Selain itu anada boleh  'set'kan muzik kegemaran sebagai bunyi locengnya namun masih liat nak bangun siap sediala untuk dikaren. Ia mungkin satu idea yang menarik walaupun agak kasar caranya tapi hingga kini Sinha masih mencari pengilang yang sanggup menghasilkannya secara komersil.



SUMBER: sankalpsinha.com

Comments

noor liyana said…
waa..jam loceng pon dah makin canggih sekarang nie kan..macam2 pesen ade..:)
Yen said…
best nya kalu dapat jam camnih.. hehe..
Wak Gelas™ said…
takut kena elektrik shock nnti terus x bangun.. uHHUuu
shazrina said…
lawa ..tapi tak bergune untuk orang yang tidur mati ..hahahaha
tiga minit said…
wan gelas: karennya kecik je tp tak tau gakkan..terkejut terus gollll

shariza: saya setuju...sya salah sorang...hihihi
tiga minit said…
noorliyana: dunia smakin canggih

yen: berminat?...harap2 adala keluar nanti

Popular Posts