Termos tali leher

Rasa malas nak bwa botol air ke mana2...senang je isikan air tu dalam tie.

'Tie Flask' tali leher dengan kantung tersembunyi yang membolehkan anda membawa air minuman lain ke tempat kerja tanpa di sedari sesapa dan kantungnya mampu mengisi separuh daripada segelas minuman kegemaran anda. Walaupun kempennya utamanya mengisi air kencing setan tapi apa salahnya tukar ke minuman halal.

Didatangkan dalam pelbagai warna dan corak berbeza yang boleh dibeli secara talian pada harga US$25 (RM77)  setiap satunya.




Link flasktie.co 

Comments

Hayati Harun said…
hihi.,.macam r..nak cari satu..leh bg hubby wat bekal gi kije
tiga minit said…
ada sya bagi link kat bawah story...boleh rasnya beli secara online
Azlan Strider said…
hahhaa..macam tu pun bleh invent ker??apa laa mat saleh nie, dia igt orang xleh baiu mulut dia ker??hehe

Regards,
-Strider-

Popular Posts