Senasib Fadhli Shas


Teringat kad merah Fadhli Shas yang sah2 tak wajar tapi ni lagi teruk. Aleksandrs Cauna dari kelab CSKA Moscow menentang kelab Anzhi Makhach dalam liga Russia di berikan kad merah apabila dikatakan mengasari pemain lawan walhal sentuh pun tak. Perlawanan berkesudahan CSKA Moscow kalah 0-2 kepada Anzhi Makhach.

Ironiknya benda ni jadi pada 2 Disember 2012...kira2 seminggu sebelum kita melawan Thailand. Adakah pengadil kini semakin buta undang2 ataupun ada konspirasi 'terpimpin'? (ada2 je..hihihi). Apa2 pun better luck next time...go Harimau Malaya



Link firstpost.com

Comments

Pizli Mat Wazip said…
Nak marah pun ada macam ni. Lagi melampau.
Nick Nashram said…
reff cam ni nak kena makan penyepak player kot..hahah..sesuka hati dia je bagi kad..geram aku tengok.
tiga minit said…
Takut jadi penyakit smua liga kena...pengadil pun kena diambil tindakan
terbakor said…
patutnya ref camni takleh digunakan. bagi la peluang ref lain
Anonymous said…
Pretty part of content. I just stumbled upon your site
and in accession capital to claim that I get actually enjoyed
account your blog posts. Anyway I will be subscribing in your feeds or even I achievement you get admission
to persistently quickly.
My web-site - honlap készítés
Anonymous said…
I have read several excellent stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting.
I surprise how so much attempt you put to make this sort of excellent informative site.
Also visit my web blog : weblap készítő
Anonymous said…
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did
you make this website yourself or did you hire someone to
do it for you? Plz respond as I'm looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. thank you

Feel free to surf to my page - honlap szerkesztés

Popular Posts