ARISTONS

Nak kan tip2 kesihatan nila blognya...dari tip kesihatan, tanda2 hingga pemakanan gaya hidup sihat maka tak rugi rasanya jadi pengikut. Mungkin ada tip2 yang diberi biasa kita dengar tapi yang ni rasanya lagi detail (pendapat akula)...pemilknya doktor kot.

Dah beroperasi hampir 4 tahun...kalau tak salah dari 3 kerat follower (salah seorang denla) sekarang dah bertambah2...ini sudah bagus. Yang menariknya blog ni yang takda iklan ataupun widget (jumpa setakat nila)....kosong  'simple' je tak serabut nak tengok...mungkin nak bagi mudah hadam input2...kalau serabut mana nak fahamnya.

Sila2 la usha2 jap...mana tau ada tip2 yang sesuai.

Comments

Popular Posts