Tetikus berkipas

Mungkin ada diantara kita ada alami masalah tangan berpeluh. Ada yang serius, ada yang biasa2 je...ada gak yang takda pun tapi bila 'gabrak' mula la macam paip air pecah.

Tentu jadi tak selesa...nak salam orang pun segan, namun kini tidak lagi. Sebuah syarikat pembuatan aksesori permainan komputer, Tt eSPROTS telah memperkenalkan 'tikus' berkipas. Diberi nama ‘BLACK Element Gaming Mouse Cyclone Edition’, boleh dikira sebagai tetikus pertama didunia yang ada kipas. Dengan kelajuan pusingan 6k seminit akan menghasilkan angin selaju 2.7CFM...manakala kadar bunyi dibawah 21.7db (kurang bunyi bising). Hanya 5.0v kuasa pada sesuatu masa dan dijamin mampun bertahan selama 50k jam.

Tetikus ni mesra pengguna gak..kalau takda masalah dengan peluh kipasnya bolej ditanggalkan. Didatangkan dalam perlbagai warna dengan berat mengikut kesesuaian produk. Ternyata rasanya ni lagi bagus dari Magic Mouse.




SUMBER: www.ttesports.com

Comments

Popular Posts