Berita terkini hiburan sensasi minum kopi

Di zaman moden ni...pelbagai maklumat dapat kita perolehi dari pelbagai bentuk media. Tu pun masih ada yang bising kata ada sekatan.

Tak kira apa bentuk medianya...kita sering dahagakan maklumat. Nak je jadi yang terkini dalam setiap hal. Rasa pelik je bila semua dah tau awal tapi kita masih 'last'...aku selalu camtu. hihihi.

Satu agensi pegilklanan, Y&R Dubai, ada satu idea pengiklan yang sangat menarik. Hasil kerjasama antara pemilik Canadian coffee Tim Hortons dengan surat khabar harian bahasa Inggeris UAE, Gulf News.


Peminat kopi boleh menikmati minuman kegemaran sambil mendapat tajuk berita terkini...bila nak tau lebih cerita, hanya imbas pada QR-Code.

Camne caranya?...


Tak mustahil disini nanti ada yang buat..

SUMBER:  www.yrmena.com & www.theinspirationroom.com

Comments

Popular Posts