Real Madrid real laa...

Salam sejahtera semua. Seperti yang sedia maklum Real Madrid telah berjaya menamatkan kemarau 4 tahun dengan menjuarai Liga Sepanyol setelah mengalahkan lawan dorang Athletic Bilbao 3-0. Walaupun ada lagi baki 2 perlawanan tapi kemenangan tu dah cukup mengesahkan diorang juara menewaskan seteru utama Barcalona.


Aku bukanla peminat tegar dorg ataupun mana2 team. Bagi aku sapa yang main untuk liga utama atau secara professional tu dah tahap terbaik. Semuanya hebat cuma nak cari sapa lagi hebat antara terhebat. Aku lebih suka tengok bola yang bermutu..kira ada rasa teruja bila tengok...sebab bagi aku bola tu macam satu seni. Buat aku teringatla satu perlawanan bola kelayakkan dunia ni. Bila dibandingkan team negara xla teruk sangat.

Comments

pizli said…
To be honest aku nak Real menang champions league jugak sebab macam bestlah untuk Jose Mourinho menang CL dgn banyak kelab and different negara. Tapi kalahla pulak... hhehe
ZYASH said…
setuju.....hehehe
tiga minit said…
xpa better luck next time..bagi peluang kat org lain dlu..
Nick Nashram said…
dgr kata RC leburkan kasut emas dia dan jual ngan harga 1.5 juta semata2 nak tolong palestine.
tiga minit said…
ada dengar tapi saya masih cari info yang betul kuat..kadang2 ni info banyak tokok tambah...kalau betul alhamdulilah..moga dia dibuka hati peluk islam...

Popular Posts