Kebun mini

Salam semua. Aku ada terbaca pasal satu produk ni...agak menarik bagi yang rasa nak sangat bercucuk tanam tapi xda tanah dan masa. Sekarang dah boleh..memperkenalkan....

PostCarden

Poskad?...yup..salah satu cara nak rilexkan minda. X kisahla dimana dan bila ni la cara terbaru (lama dah kot, aku je baru tau) untuk bercucuk tanam. X perlu tanam yang luas sangat..cukup sekadar post card dan benih tanaman. Biarkan dalam seminggu...tadaaa ini hasilnya...


Menarik aku tengok...letak kat tepi compter opis. Mungkin xla datangkan kesan besar pada diri tapi sekurangnya rasa stress keja tu hilang sikit bila tengok...pada akula xtak tau orang lain. Datang dalm pelbagai bentuk tapi tumbuhnya sama je. Produk yang menarik..tapi sayang macam biasala, benda cool macam ni jarang dapat tembus pasaran kita. (xtaula kalau dah ada tapi aku yg fail xtau).

Kat website diorang ni..cawangan paling dekat kat negara jiran , singa selatan. Xpala..dah dpat idea ni nak wat sendirila...tanam pokok rambutan ok tak?



Link Post Garden

Comments

Popular Posts