Batman Vs Predator

Aku ni dah 'terset' dalam kepala pasal predator plak. Tak dinafikan ni karakter alien ciptaan Hollywood yang terbaik (antaranyala). Kalau tidak takkan diorang wat francise cerita tu, siap crossover lagi. Kita dah tengok Predator lawan musuh tradisi dia sang ALIEN..tapi pernah tak terfikir mungkin satu masa nanti diorang akan buat crossover dengan karakter lain gak. Antara yang jadi kemungkinan Batman ataupun Superman...sure best.

Sebelum jadi filem box office ada dah segerombolan kumpulan 'kipas-susah-nak-mati' (die hard fan) dah buat filem crossover ni. Walaupun simple dari segi efxnya tapi kira satu yang menarik gakla. Sut Batman fail la.

Comments

Popular Posts