Napa 3 minit...


Salam semua. Pagi2 ni barula dpt nak update blog. Penat seharian keja banyak. Bila difikir2kan balik napala aku dok gatal2 nak wat blog. Kan payah dah bertambah keja nak dibuat hari2. Sebenarnya aku ni jenis suka bercakap, berborak, bercerita dan seangkatan dgnnya.

Aku kadang2 ada mcm2 dlm kepala ni nak ckp tp xtau mana nak luahkan. Nak gakla kongsi apa aku rasa tentang sesuatu perkara. Tu yg blog ni tercipta. Napa 3 minit?. Kita dah penat2 keja atau apapun kita wat perlukan rehat. X lama pun 3 minit cukupla, biar rilex sikit jiwa dan minda. Jadi apa kita yg kita lakukan jgn lupa break 3 minit k. Kerja yg hebat bermula dari minda yg sihat. K

Comments

Popular Posts