Maaf kalau aku silap TAPI...

Petang td tgh aku drive, lalula kat satu tempat ni. Aku xkan sedar kalau lampu x merah. Tgh tgu hijau, aku terpandang kat satu kawasan ni, terperasan satu benda yang aku rasa pelik sgt. Cuba korang tgk apa rasanya yg pelik?


Perasan?. Okla aku bg zoom skit (sorry ni paling clear). Pone biasa je.

Cermin besar tepi tangga....kebetulan ada mamat sempat berdandan lg..

Bagi aku pelik la sebab aku x nampak kelogikkan benda tu patut ada kat situ. Okla.. mungkin aku kot yg kolot ketinggalan x tau apa2. Aku nak la gelak tp takut aku balik kena gelak..tp serius beb kenapa benda tu mesti distu. Aku x faham. Tolong bagitau aku yg x tau ni.

Comments

redlomo said…
jangan gelak... trend grooming tepi tangga.. hahah
EG said…
Laju je tangkap gambar haha
tiga minit said…
nila baru dipaling grooming with style..urbanisasi betul..
ZYASH said…
bukan pelik, tapi mcm scary jer..kenapa kat tingkat tu jer ade cermin...kan..kan...kan....
tiga minit said…
bukan satu tp 2 cermin..satu lg selang satu tingkat kebawah..serius x fhm
chii said…
emm,mungkn kt tgkat lain pun ada gak,tp da pecah. yg masih selamat pun,yg kt atas tu je la. hehe. +ve thnkng :p

Popular Posts