Cepat je ye merebak

Salam semua.. aku rasa terpanggil nak luahkan apa didalam hati ni..sejak berjam2 yg lalu..aku tgk ramai yg update pasal PROTON PREVE  accident. Cepat betul tersebar bila bab2 ni.


Rata2 ckp punyanya dari kecuaian pemandu, jd rosakla pada lower arm, bumper & fender. Tak satu pun blog (setakat ni x jumpa lgla ye) yg terangkan apa kebenda tu. Pendek kata semua main copy paste je. Kira okla tu info gak tp yg buat aku bengang bila byk kutukan dari pujian. Aduyai napa la masih ada lg fikiran org kita mcm ni.

Keta bagus pun ada cacat celanya, bleh rosak..inikan plak keta kita. Rasa nak elok sgt beli je kereta kebal. Tu pun rosak gak bila kena bom..jadi fikir2la sendiri.

Comments

redlomo said…
dah kecuaian pemandu...la 2

Popular Posts